Holmen Media

Vi kan hjelpe deg med håndtering av telefonselgere og kataloghaier, opprydning i katalogoppføringer og annen annonsering, medie- og markedsrådgivning, Google AdWords, så vel som forhandling av avtaler og kontrakter på kundens vegne.

Hvem er vi og hvordan startet det?

Bakgrunnen for etableringen av Holmen Media er blant annet et resultat av tilbakemeldinger fra bedriftene selv. Det tegnet seg et mønster hvor irritasjonen over pågående selgere, forsøk på svindel og villedning av kunder var en felles problemstilling. I tillegg slet mange bedrifter i jungelen av nettkataloger og "gode" tilbud. - Hva er egentlig dyrt og hva er billig? - Får vi noe igjen for denne løsningen? - Hvor bør vi stå og hvor bør vi absolutt ikke stå? Med min særegne spisskompetanse innen dette feltet så jeg en nisje, og fikk entydige tilbakemeldinger på at mange trengte hjelp. Holmen Media ble etablert i 2010.

Jeg har mer enn 25 års erfaring fra bransjen og kjenner de fleste aktører inngående. Både gjennom salg, ledelse og gründervirksomhet. Jeg kjenner produktene, prisene, ryktet, og metodikken. Dette gjør at jeg alltid vet hvordan jeg best mulig kan hjelpe mine kunder. Både med tanke på forhandlinger, så vel som hvordan en skal få mest igjen for markedsføringskronene. Og kanskje ikke minst det faktum at jeg frigir mine kunder totalt for alt telefonsalg.

Selskapet har forretningsadresse i Stavanger.

istock_000024695840small
IMG_20160622_005504

Kolbjørn Holmen

Grunnlegger av Holmen Media. Kolbjørn har mer enn 25 års erfaring innen salg, markedsføring og ledelse. Holmen Media ble etablert i 2010.

Følg oss på facebook »