Sammen er vi sterke

Holmen Media har inngått samarbeid med en rekke anerkjente bedrifter som har sin egen spesialkompetanse. Dette skal gagne Holmen Media`s kunder og fungere som et supplement til våre egne tjenester. Gjennom disse samarbeidsavtalene får Holmen Media sine kunder; egne spesialpriser, tett oppfølging og kvalitetssikring hele veien.

prospecta logo

Prospecta

Prospecting gjort enkelt

Vi er stolte av å ønske Prospecta velkommen som ny samarbeidspartner av Holmen Media. Prospecta er systemet som lar deg finne alle bedrifter i Norge, jobbe online og synkronisere informasjonen til alle ansatte.

Holmen Media`s kunder og samarbeidspartnere kan fritt benytte seg av Prospectas tjenester, vel vitende om at vi selv benytter deres ekspertise. De er en kvalitetssikret og markedsledende aktør, som vi på det sterkeste kan anbefale.

Vi har også fremforhandlet en rabatt for alle våre kunder. Ta kontakt med Holmen Media i dag for rabatt-kode, eller for å prøve systemet gratis før du bestemmer deg.


Prospecta er et salgs- og prospectingverktøy som enkelt hjelper deg å finne nye kunder. I Prospecta lager du bedriftslister og ringelister ut i fra dine kriterier som f.eks. omsetning, antall ansatte og bransje.

Med Prospecta sine skreddersydde informasjonskort får du oppdatert og verdifull informasjon om bedriftene du kontakter, når du jobber i bedriftslistene dine. Med Prospecta trenger du ikke lenger å forholde deg til mange forskjellige Excel-ark med utdatert informasjon.

Jobb i team
Med Prospecta kan ditt salgsteam jobbe sammen. Del informasjon om prospectene slik at slik at f.eks. oppfølging går enklere. Aldri vær usikker på om dere allerede har vært i kontakt med bedriften før; med Prospecta får dere full oversikt.

Spar tid
Finn dine prospects med enkle klikk. Bruk vårt verktøy for å holde full kontroll på notater, kontaktpersoner, viktige datoer, m.m. Alt på et sted!

Alltid tilgjengelig
Prospecta lever i skyen og er tilgjengelig hvor som helst så lenge du har internett. Du trenger ikke lenger lete frem gamle filer på dataen for å fortsette salget.