logo tekst midtstilt under

Arendal Kommune

En beskrivelse av arbeidet som var gjort for denne kunden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eleifend, urna vitae tincidunt facilisis, nisi est porta erat, quis viverra sem leo eget dui. Vestibulum rutrum aliquam odio, ac accumsan ipsum iaculis vel. Cras ut efficitur ex. Proin enim nisi, ultrices sit amet neque in, tristique consequat augue. Praesent ex dui, condimentum vel libero non, posuere mattis tellus. Praesent vitae venenatis est, sed blandit ipsum.

Vestibulum interdum neque sed diam mollis lobortis. Nunc convallis mauris risus, non mattis massa viverra nec. Donec efficitur tortor et tincidunt vestibulum. Vestibulum lacus eros, venenatis a justo id, tincidunt congue metus. Suspendisse sed vehicula lorem. Morbi semper dolor nec purus ornare condimentum. Vestibulum commodo quis neque ac sollicitudin. Praesent sollicitudin mauris magna, tincidunt auctor augue accumsan id. Fusce diam nibh, interdum a turpis et, mattis rhoncus massa.
shutterstock 126663683
«Arendal kommune har allerede etter et års samarbeid med Holmen Media fått ryddet opp i mange annonseringsavtaler og får rask og proff tilbakemelding når vi tar kontakt til enhver tid. Har vi aggressive selgere som tar kontakt pr mail eller telefon, får vi råd og hjelp til å finne fornuftige løsninger for kommunen. Samarbeidet har allerede spart oss for tid og penger.»

Rune E. Guttormsen, Fagleder - Servicesenteret og Turistsjef.
Enhet for Innovasjon og kompetanse ved Arendal kommune.

www.arendal.kommune.no

Siste Referanser:

Arendal Kommune

«Arendal kommune har allerede etter et års samarbeid med Holmen Media fått ryddet opp i mange annonseringsavtaler og får rask og proff tilbakemelding når vi tar kontakt til enhver tid. Har vi aggressive selgere som tar kontakt pr mail eller telefon, får vi råd og hjelp til å finne fornuftige løsninger for kommunen. Samarbeidet har allerede spart oss for tid og penger.»
Rune E. Guttormsen, Fagleder - Servicesenteret og Turistsjef.
Enhet for Innovasjon og kompetanse ved Arendal kommune.

Ulstein kommune

"Ulstein kommune inngjekk samarbeid med Holmen Media hausten 2016, og eg kan så absolutt stadfeste at dette var eit klokt val av oss. På ein rask og profesjonell måte har Kolbjørn og Holmen Media med mild og stødig hand rydda opp i avtalar med useriøse aktørar. Det er også til uvurderleg hjelp at alt telefon- og nettsal no vert vist til Holmen Media, som tek arbeidet med å skille mellom seriøse og useriøse firma for oss.

Mykje pengar er spart og verdifull tid er frigitt til eigne arbeidsoppgåver."
Asbjørg Garshol, kommunikasjonsleiar

EB Marine AS

"Vi har hatt et godt samarbeid med Kolbjørn og Holmen Media i flere år og  er meget godt fornøyd.
Kolbjørn har ryddet opp i bedriftens markedsføring og annonseringsavtaler på en rask og effektiv måte.
Dette har spart oss for både tid og penger.
I en hektisk og travel hverdag slipper vi å bruke tid på pågående selgere og vurdering av den uendelige mengden annonsering på nett.
Vi har full tillit til at Holmen Media forhandler frem de beste avtalene på vegne av bedriften.
Kolbjørn og Holmen Media anbefales på det sterkeste!"
 
Gerd Jorunn Erga, EB Marine AS

Bygga AS

«Vi er svært fornøyde med samarbeidet med Kolbjørn Holmen og Holmen Media. De har et knallbra system for å bli kvitt alle telefonselgere og kataloghaier. Det har vært en befrielse å ha fått ryddet opp i all markedsføring og annonsering vi hadde. Dette har spart oss for både tid og penger. Ved lansering og utvidelse av ny betong-avdeling hos oss, var Holmen Media til stor hjelp. Både med tanke på det kreative, markedsføringen og kanaler vi skulle benytte. Ellers kan vi også på det varmeste anbefale Holmen Media med tanke på forhandlinger av nye og eksisterende avtaler. Dette har spart oss for mye hodebry og penger.»
 
Paul Espen Bakken, Daglig leder Bygga AS

Berg Kommune

"Etter å ha brukt mye tid på å rydde opp i avtaler som ansatte har blitt lurt til å inngå med useriøse opplysningstjenester på Internett, inngikk vi i et samarbeid med Holmen Media. Alle telefon- og annonseselgere henvises nå til Holmen Media som filtrerer ut useriøse aktører for oss. Videre har vi fått gode råd i forhold til opprydding i ulike annonseringsavtaler".
Espen Fagerthun, IKT-leder

Aanestad Service AS

"Holmen Media er til stor hjelp for en bedrift på vår størrelse, vi blir sparte for disse pågående telefonselgerne og ikke minst så har Holmen Media vært til stor hjelp når ny teleoperatør skulle velges."
Bjarte Hausken, Daglig leder Aanestad Service AS

Stavanger Auto AS

"Holmen Media har hjulpet oss med å håndtere og redusere telefonselgere som ringer i tide og utide. Å vite at en profesjonell partner vurderer om dette er interessant for oss, er ganske betryggende. Har også fått gode ideer og innspill som er mye verdt for en liten bedrift som oss. Kan anbefales!"
Trond Helge Paulsen, Daglig leder Stavanger Auto AS

Aftenskolen Rogaland

"Aftenskolen Rogaland har vært kunde hos Holmen Media i 2 år. I en hektisk hverdag slipper vi å måtte bruke tid på å avvise pågående selgere og ikke minst å vurdere mengden av annonsering på nett og i kataloger. Holmen forhandler også frem gode avtaler i.f.m. med trykksaker, distribusjon, telefoni, webdesign m.m."
 
Tone Valen Sletten, Daglig leder Aftenskolen Rogaland

Join Software LTD

"Holmen Media anbefales på det varmeste med sin tjeneste for å rydde opp i avtaler, og effektivt stoppe kataloghaier og svindlere."
Join Teamet

Designproduksjon

"Holmen media er nærmest blitt en velsignelse for en småbedriftsleder. I en hektisk hverdag slipper jeg å måtte bruke tid på å avvise pågående selgere og ikke minst å vurdere mengden av annonsering på nett og i kataloger. Holmen forhandler frem de beste avtalene og fungerer som en buffer og uvurderlig avlastning."
Svein Nymoen, Daglig leder Designproduksjon AS

Léva Urbandesign

"Etter vi begynte bruke Holmen Media har vi spart penger på både annonsering, telefoni og tid brukt på telefonsalg. De har et flott konsept og et godt produkt. Dessuten utfører de arbeidet raskt, grundig og presist og gjør det på en behagelig måte."
Aslaug Tveit, Daglig leder LÉVA Urban Design AS og Urban Sjøfront AS